Mere bæredygtig it-drift

Vi arbejder aktivt med at optimere vores datacentre, så vores kunders it-drift bliver mere bæredygtig. For i sidste ende gør vi det ikke for vores egen skyld, men for vores kunders.

Fællesskabets muligheder

Fællesskabets muligheder

Som kunde hos Fuzion, så er du ikke alene. I dag har vi i Fuzion mere end 100 kunder, der har valgt at placere deres servere hos os. Det er vi utrolig stolte af. 

Det fællesskab, som vi danner rammen om, giver os mulighed for løbende at investere i nye teknologier, der ofte er for dyre at foretage for den enkelte virksomhed i eget datacenter på egen matrikel. Stordriftsfordelen er en af de mest indlysende fordele ved colocation i et bæredygtighedsperspektiv.

Men fællesskabet giver også mulighed for at reducere de mere usynlige miljøpåvirkende faktorer ved it-drift. For eksempel opnår vi gennem flerbrugerdrift at kunne nøjes med produktionen af ét større teknisk setup, frem for tilsvarende mange til til hver enkel virksomhed blot i mindre skala. Deri ligger en klar gevinst i et lavere råstofforbrug til byggematerialer, elektronik til fysisk sikring og ikke mindst et lavere samlet strømforbrug.

Du har frit valg til at være ekstra grøn

Hos Fuzion har vi desuden truffet det valg, at vores kunder skal kunne have muligheden for at tilvælge brugen af grøn strøm, så de kan få en endnu mere miljøvenlig it-drift. Vi mener dog, at valget skal være op til den enkelte virksomhed.

Vælger I at få leveret grøn strøm til jeres servere hos os, så garanterer vi, at investeringen er certificeret. Det giver vished for, at energiforbruget til jeres it-drift sker med grøn strøm. Noget som kan understøtte virksomhedens arbejde med at synliggøre indsatsen for at nedbringe miljøpåvirkningen overfor kunder og investorer.

Grøn strøm
Samarbejde mellem Fuzion & Novitio

Samarbejde mellem Fuzion & Novitio

Vi er glade for at kunne fortælle, at vi er blevet medlem af Novitio community og nu kan tilbyde vores kunder Re-Use as a service (RaaS). RaaS går i al sin enkelhed ud på, at du kan købe og sælge brugt hardware og få adgang til et netværk via Novitios platform. Sammen med Novitio bidrager vi til en mere bæredygtig datacenterdrift.

Vil du høre mere?

Kontakt Christian Holm på chc@fuzion.dk, og hør mere om vores datacentre og de teknologier, som vi har implementeret for at minimere miljøpåvirkningen til gavn for din virksomheds it-drift.

  Modtag mere information

  Indtast din email eller telefonnummer herunder, så modtager du yderligere information.

  Du bliver ikke tilføjet nogen mailing liste, der gives alene information vedrørende Fuzion.

  Adresse

  VEST / Hovedkontor
  Fuzion A/S
  Niels Bohrs Vej 35
  8660 Skanderborg

  VEST / Mødelokaler & kontor
  Fuzion A/S
  Asylgade 18
  8660 Skanderborg

  ØST
  Fuzion A/S
  Ringager 4A
  2605  Brøndby

  CVR 25780582

  Telefon