It-sikkerhed

Besøg af hackere, mistede eller lækkede data er enhver virksomheds værste mareridt. Man mister ikke kun data, men også omdømme og måske omsætning. Derfor er det ikke alt, der tåler skyen.

Vault Site

Sikkerhed i skyen er til stadighed en af de allerstørste udfordringer og bekymringer for virksomheder. I en public cloud har hver enkelt cloud-leverandør sin egen sikkerhedsløsning, så virksomheder kan risikere at skulle arbejde med mange forskellige sikkerhedsløsninger, der ikke nødvendigvis spiller sammen, hvilket kan give sårbarheder.

Sårbarheder er ofte vejen ind i virksomheders netværk for hackere. I Danmark har vi de sidste år levet med en meget høj trussel fra både cyberkriminalitet og cyberspionage ifølge rapporter fra Center for Cybersikkerhed. Men som noget nyt, så er truslen fra cyberaktivisme mod Danmark hævet fra lav til middel på baggrund af den seneste tids pro-russiske cyberaktivistiske angreb mod vesteuropæiske NATO-lande. Cyberaktivisme sker ofte i form af DDoS-angreb eller ransomware angreb mod eksempelvis hjemmesider, internetforbindelser eller virksomhedens data og systemer.

Virksomhederne har som aldrig før brug for løsninger, der virker som en forsikring i forhold til databeskyttelse, idet alle er blevet et mål for de cyber-kriminelle. Samtidig understøtter den forsikring den bevægelse, der er mod clouden, hvor virksomheder skal overveje, hvor de forretningskritiske data, skal placeres.

Fuzion datacenter
Services - Fuzion

Om løsningen

Hos Fuzion kan vi, i samarbejde med udvalgte partnere, tilbyde vores kunder at hoste de mest forretningskritiske data i et sikkert miljø, hvor der ikke er adgang for udefrakommende. Forretningskritiske data kan eksempelvis være alt fra konfigurationsfiler, basis ERP-system til hjemmesiden ud mod kunden. Ultimativt kan vi opsætte databeskyttelsen således, at data ikke er forbundet til noget aktivt netværk.

Faktisk er miljøet så sikkert, at det bedst sammenlignes med en bankboks, hvor kun virksomheden har adgang – vi kalder derfor løsningen et Vault site.

Vi samarbejder kun med de bedste

Vores samarbejdspartnere er nogle af markedets bedste it-arkitekter og it-sikkerhedseksperter, og løsningen er struktureret således, at vi sammen gennemgår hvilke data i jeres it-stak, der er så kritiske, at virksomheden er afhængig af disse.

Herefter designes en off-site løsning, hvor data enten opbevares eller er klar til at idriftsættelse ved et angreb på virksomhedens primære drift site. I tilfælde af at ens primære systemer kommer under angreb, kan en evt. DNS-re-routing forberedes og klargøres som en del af beredskabsplanen, denne kan meget hurtigt iværksættes således, at virksomhedens drift kan videreføres, mens primær site udredes.

Det vil også være muligt at udtrække data Vaulten og transportere det tilbage til virksomheden i ”ubrudt” stand. Løsningen kan pakketeres og eksempelvis indeholde Governance rådgivning eller hjælp til drift, alt efter jeres behov.

Samarbejde mellem Fuzion & Novitio
Kontorfaciliteter Fusion

Kontakt

Tag fat i Christian Holm på mobil +45 25 50 72 06 eller skriv en mail her – såfremt du vil vide mere om løsningen.

  Modtag mere information

  Indtast din email eller telefonnummer herunder, så modtager du yderligere information.

  Du bliver ikke tilføjet nogen mailing liste, der gives alene information vedrørende Fuzion.

  Adresse

  VEST / Hovedkontor
  Fuzion A/S
  Niels Bohrs Vej 35
  8660 Skanderborg

  VEST / Mødelokaler & kontor
  Fuzion A/S
  Asylgade 18
  8660 Skanderborg

  ØST
  Fuzion A/S
  Ringager 4A
  2605  Brøndby

  CVR 25780582

  Telefon