Ledelse

Fuzion har siden 2001 været en førende udbyder af colocation i Aarhus og Skanderborg

Martin Andersen Fuzion

Martin Andersen

Site Manager

Martin har mere end 20 års erfaring med professionel datacenter drift og er ekspert i strøm- og køleløsninger til colocation

Martin Andersen har arbejdet med drift af maskiner og køl i over 25 år, hvoraf de sidste 20 år har været koncentreret omkring udvikling, implementering og drift af løsninger til datacentre.

Før Martin kom til Fuzion har han arbejdet 13 år som specialist i datacenterløsninger hos Schneider Electric, kendt for deres APC brand og løsninger til UPS, strøm, køl, indretning og optimering af datacentre med fokus på oppetid, funktionalitet og energibesparelser.

Som Site Manager hos Fuzion er Martin Andersen ansvarlig for datacenterdesign, vedligeholdelse, drift, ændringer samt kundekontakt på tekniske spørgsmål og ønsker. Til at hjælpe sig har Martin Andersen et hold af fastansatte teknikere, der blandt andet installerer nye kunder og arbejder med ændringer og vedligehold i vores datacentre.

Læs mere

Linkedin

Andreas Nørfelt

Andreas Nørfelt

CEO – Administrerende direktør

Andreas har mere end 20 års erfaring som direktør for virksomheder indenfor Telecom og Tech i Norden

Andreas Nørfelt har med sin lange erfaring indenfor Telecom og Tech i Norden og på internationalt niveau været med til at skabe vækst i en række virksomheder. Inden sin entre i IT verdenen, arbejdede Andreas som advokat med fokus på IT, IPR, kontraktsret og M&A for nordiske og internationale klienter. Efterfølgende har Andreas siddet i ledelsen i Bredbandsbolaget i Stockholm og København, i direktionen og som adm. direktør for Dansk Bredbaand koncernen og senest adm. direktør for NetNordic Denmark A/S. Endvidere sad Andreas i 9 år i koncernledelsen for NetNordic koncernen med hovedsæde i Oslo. Sideløbende har Andreas siddet i bestyrelser for en række danske og nordiske Tech selskaber.  

Siden sin tiltræden i november 2020 har Andreas arbejdet hårdt på at skabe vækst for Fuzion og sikre de bedste og mest attraktive colocation rammer for Fuzions kunder. Andreas vil sikre, at Fuzion bliver en markant spiller i markedet for datacenter løsninger med de bedste colocation løsninger til attraktive priser.

Det er en mærkesag for Andreas at skabe flere grønne datacentre i Danmark, og Fuzion skal være i førertrøjen på dette vigtige område.    

Læs mere

Linkedin

Michael Penter

Michael Yu Penter

CFO

Tekst på vej

Tekst på vej

Læs mere

Linkedin

Kontakt os

Adresse

VEST / Hovedkontor
Fuzion A/S
Niels Bohrs Vej 35
8660 Skanderborg

ØST
Fuzion A/S
Ringager 4A
2605  Brøndby

CVR 25780582

Telefon