Ledelse

Fuzion har siden 2001 været en førende udbyder af colocation i Aarhus og Skanderborg

Datacenter entusiast med 20 års erfaring fra den danske og internationale colocationverden
(Per Claus Henriksen)

Ekspert med 20 års erfaring med for strøm, køl og drift af professionele datacentre
(Martin Andersen)

Martin Andersen Fuzion

Martin Andersen

Site Manager

Martin Andersen har arbejdet med drift af maskiner og køl i over 25 år, hvoraf de sidste 20 år har været koncentreret omkring udvikling, implementering og drift af løsninger til datacentre.

Før Martin kom til Fuzion har han arbejdet 13 år som specialist i datacenterløsninger hos Schneider Electric, kendt for deres APC brand og løsninger til UPS, strøm, køl, indretning og optimering af datacentre med fokus på oppetid, funktionalitet og energibesparelser.

Som Site Manager hos Fuzion er Martin Andersen ansvarlig for datacenterdesign, vedligeholdelse, drift, ændringer samt kundekontakt på tekniske spørgsmål og ønsker. Til at hjælpe sig har Martin Andersen et hold af fastansatte teknikere, der blandt andet installerer nye kunder og arbejder med ændringer og vedligehold i vores datacentre.

Læs mere

Per Claus Henriksen

CEO – Administrerende direktør

Per Claus Henriksen har over 20 års erfaring med den danske og internationale datacenterbranche. I år 2000 var han med til at starte Interxion, hvor han som Nordisk salg- og marketingchef var bannerfører for det dengang nye colocation begreb i Danmark og Sverige.

Gennem flere år har Per drevet eget PR- og kommunikationsbureau, og i rollen som rådgiver har Per hjulpet de fleste af landets førende datacenter- og hostingvirksomheder med deres kommunikation til kunder og journalister. I den samme periode har colocation udviklet sig fra at være en niche for de få, til at være standarden for de fleste.

Per har også startet og drevet netværksgrupper og events for tele- og datacenterbranchen. Blandt andet konferencen Version2 Datacenter, som han var initiativtager til og ansvarlig for fra 2013-2018 og netværk som Datacenter Danmark gruppen på Linkedin, hvor over 900 danske datacenterprofessionelle deler nyheder fra branchen.

Per arbejder aktivt for at sikre bedre rammer for datacentre og colocation i Danmark. Herunder at fremme regler og beskatning, som muliggør mere grønne datacentre. Dette arbejder udfører Per sammen blandt andet med Datacenterindustrien.

Læs mere

Kontakt os

Adresse

Fuzion A/S
Niels Bohrs Vej 35
8660 Skanderborg

CVR 25780582

Telefon