Datacenterdrift

Lad os drive jeres datacenter

Fuzion tilbyder fleksible løsninger til netop jeres behov. Herunder kan du læse om vores datacenterdrift.

Øget krav til oppetid, dokumentation, energibesparelser og økonomi har gjort datadrift til et arbejde for specialister. Her kan Fuzions medarbejdere hjælpe. Vi har to årtiers erfaring fra drift og udvikling af datacentre, så de møder ønskerne fra selv de mest krævende brugere.

Fuzion kan fleksibelt indtræde i forskellige samarbejdsformer, fra hjælp på timebasis til køb og overtagelse af jeres datacenter, alt efter jeres situation og behov. Så hvis I oplever, at I får for meget eller for lidt plads i datacentret, står over for større opgraderingsprojekter, som ikke matcher jeres organisation eller strategi så kontakt os for en snak om jeres fremtidige datacenterløsning.

Eksempler på, hvornår Fuzion kan være den rette partner:

 • I har et større datacenter, men oplever at krav til øget oppetid, automatisering, energioptimeringer og service ikke matcher jeres organisation.
 • Jeres datacenter er ved at være for stort eller for småt – hvilket betyder, at det er ved at være for dyrt i drift eller utilstrækkeligt. Her kan Fuzion hjælpe ved at overtage drift og bruge overskydende plads til andre Fuzion kunder eller give jer ekstra plads i et af vores andre datacentre i kombination med, at I kan vælge at blive boende i jeres nuværende datacenter.
 • I står over for større projekter, som I er usikre på kan forsvares ud fra hensynet til investering og afskrivning sammenlignet med at flytte i eksternt datacenter.

Læs mere

  Modtag mere information

  Indtast din email eller telefonnummer herunder, så modtager du yderligere information.

  Du bliver ikke tilføjet nogen mailing liste, der gives alene information vedrørende Fuzion.

  Adresse

  VEST / Hovedkontor
  Fuzion A/S
  Niels Bohrs Vej 35
  8660 Skanderborg

  ØST
  Fuzion A/S
  Ringager 4A
  2605  Brøndby

  CVR 25780582

  Telefon