Datacenterdrift

Lad os drive jeres datacenter

Fuzion tilbyder fleksible løsninger til netop jeres behov. Herunder kan du læse om vores datacenterdrift.

Øget krav til oppetid, dokumentation, energibesparelser og økonomi har gjort datadrift til et arbejde for specialister. Her kan Fuzions medarbejdere hjælpe. Vi har to årtiers erfaring fra drift og udvikling af datacentre, så de møder ønskerne fra selv de mest krævende brugere.

Fuzion kan fleksibelt indtræde i forskellige samarbejdsformer, fra hjælp på timebasis til køb og overtagelse af jeres datacenter, alt efter jeres situation og behov. Så hvis I oplever, at I får for meget eller for lidt plads i datacentret, står over for større opgraderingsprojekter, som ikke matcher jeres organisation eller strategi så kontakt os for en snak om jeres fremtidige datacenterløsning.

Eksempler på, hvornår Fuzion kan være den rette partner:

  • I har et større datacenter, men oplever at krav til øget oppetid, automatisering, energioptimeringer og service ikke matcher jeres organisation.
  • Jeres datacenter er ved at være for stort eller for småt – hvilket betyder, at det er ved at være for dyrt i drift eller utilstrækkeligt. Her kan Fuzion hjælpe ved at overtage drift og bruge overskydende plads til andre Fuzion kunder eller give jer ekstra plads i et af vores andre datacentre i kombination med, at I kan vælge at blive boende i jeres nuværende datacenter.
  • I står over for større projekter, som I er usikre på kan forsvares ud fra hensynet til investering og afskrivning sammenlignet med at flytte i eksternt datacenter.

Læs mere

Kontakt os

Adresse

VEST / Hovedkontor
Fuzion A/S
Niels Bohrs Vej 35
8660 Skanderborg

ØST
Fuzion A/S
Ringager 4A
2605  Brøndby

CVR 25780582

Telefon