Mød teamet

Fuzion har siden 2001 været en førende udbyder af colocation og er i dag i Skanderborg, Viby J., Aarhus, Randers og København.

CEO - Christian Holm Christensen

Christian Holm Christensen

CEO

Christian Holm, der i sit tidligere virke ofte har sat fokus på bæredygtighed og klimapolitik, har en vision om at skabe et mere klimavenligt erhvervsliv. 

Christian begyndte oprindelig sin karriere i mobilselskabet Mobilix, bevægede sig senere over i startup-miljøet og lavede tre startups, hvoraf teleselskabet blev solgt til GlobalConnect i 2006, og han fulgte med, hvor han endte som CEO for fibernet-virksomheden GlobalConnect. En virksomhed han succesfuldt førte frem til salget til EQT i 2017 og videre frem til salget til Broadnet i 2018
Læs mere
Martin Andersen Fuzion

Martin Andersen

Site Manager

Martin har mere end 20 års erfaring med professionel datacenter drift og er ekspert i strøm- og køleløsninger til colocation

Martin Andersen har arbejdet med drift af maskiner og køl i over 25 år, hvoraf de sidste 20 år har været koncentreret omkring udvikling, implementering og drift af løsninger til datacentre.

Før Martin kom til Fuzion har han arbejdet 13 år som specialist i datacenterløsninger hos Schneider Electric, kendt for deres APC brand og løsninger til UPS, strøm, køl, indretning og optimering af datacentre med fokus på oppetid, funktionalitet og energibesparelser.

Som Site Manager hos Fuzion er Martin Andersen ansvarlig for datacenterdesign, vedligeholdelse, drift, ændringer samt kundekontakt på tekniske spørgsmål og ønsker. Til at hjælpe sig har Martin Andersen et hold af fastansatte teknikere, der blandt andet installerer nye kunder og arbejder med ændringer og vedligehold i vores datacentre.

Læs mere
Birgitte Hagsholm Relations

Birgitte Hagsholm

Marketing Consultant

Birgitte har over 15 års erfaring indenfor marketing og kommunikation og har arbejdet en del år i og for it-branchen.

Julie Rettig Petersen

Julie Rettig Petersen

Finance

Julie har over 25 års erfaring med regnskab og bogholderi, og er uddannet revisor med HD fra Syddansk Universitet.

  Modtag mere information

  Indtast din email eller telefonnummer herunder, så modtager du yderligere information.

  Du bliver ikke tilføjet nogen mailing liste, der gives alene information vedrørende Fuzion.

  Adresse

  VEST / Hovedkontor
  Fuzion A/S
  Niels Bohrs Vej 35
  8660 Skanderborg

  VEST / Mødelokaler & kontor
  Fuzion A/S
  Asylgade 18
  8660 Skanderborg

  ØST
  Fuzion A/S
  Ringager 4A
  2605  Brøndby

  CVR 25780582

  Telefon