Mød teamet

Fuzion har siden 2001 været en førende udbyder af colocation og er i dag i Skanderborg, Viby J., Aarhus, Randers og København.

CEO - Christian Holm Christensen

Christian Holm Christensen

CEO

Christian Holm, der i sit tidligere virke ofte har sat fokus på bæredygtighed og klimapolitik, har en vision om at skabe et mere klimavenligt erhvervsliv. 

Christian begyndte oprindelig sin karriere i mobilselskabet Mobilix, bevægede sig senere over i startup-miljøet og lavede tre startups, hvoraf teleselskabet blev solgt til GlobalConnect i 2006, og han fulgte med, hvor han endte som CEO for fibernet-virksomheden GlobalConnect. En virksomhed han succesfuldt førte frem til salget til EQT i 2017 og videre frem til salget til Broadnet i 2018
Læs mere
Ole Thingstrup Fuzion

Ole Thingstrup

Sales Manager

Ole har over 30 års erfaring med salg, startup og forretningsudvikling fra IT- og tele-branchen, hvor han primært har arbejdet i internationale selskaber.

Alt omkring kundeforhandling, prissætning, business development, kommercielle forretningsgange og website er Oles ansvarsområde hos Fuzion.

For Ole er kundeoplevelse alfa og omega. Han mener, det skal være enkelt at være kunde, så han arbejder ud fra mottoet: “Keep it simple”.

I store dele af sin karriere har Ole været engagere omkring opstart af nye forretningsområder indenfor infrastruktur – særligt rettet mod system-integratorer og wholesale-kunder.

Før Ole kom til Fuzion, var han blandt andet ansat 12 år i TDC, 11 år i GlobalConnect og så har han været ansvarlig for opbygningen af det US-baseret Primus Telecommunications wholesale-forretning i Norden gennem mere end 5 år.

Læs mere
Martin Andersen Fuzion

Martin Andersen

Site Manager

Martin har mere end 20 års erfaring med professionel datacenter drift og er ekspert i strøm- og køleløsninger til colocation

Martin Andersen har arbejdet med drift af maskiner og køl i over 25 år, hvoraf de sidste 20 år har været koncentreret omkring udvikling, implementering og drift af løsninger til datacentre.

Før Martin kom til Fuzion har han arbejdet 13 år som specialist i datacenterløsninger hos Schneider Electric, kendt for deres APC brand og løsninger til UPS, strøm, køl, indretning og optimering af datacentre med fokus på oppetid, funktionalitet og energibesparelser.

Som Site Manager hos Fuzion er Martin Andersen ansvarlig for datacenterdesign, vedligeholdelse, drift, ændringer samt kundekontakt på tekniske spørgsmål og ønsker. Til at hjælpe sig har Martin Andersen et hold af fastansatte teknikere, der blandt andet installerer nye kunder og arbejder med ændringer og vedligehold i vores datacentre.

Læs mere
Birgitte Hagsholm Relations

Birgitte Hagsholm

Marketing Consultant

Birgitte har over 15 års erfaring indenfor marketing og kommunikation og har arbejdet en del år i og for it-branchen.

Anne-Marie Vest Larsen Fuzion

Anne-Marie Vest Larsen

Finance

Anne-Marie har over 15 års erfaring indenfor finans og en HD i Regnskab fra Syddansk universitet.

Michael Penter Fuzion

Michael Yu Penter

CFO

Michael har bred erfaring indenfor alle aspekter af finans samt en baggrund som revisor og økonomichef i internationale virksomheder.

  Modtag mere information

  Indtast din email eller telefonnummer herunder, så modtager du yderligere information.

  Du bliver ikke tilføjet nogen mailing liste, der gives alene information vedrørende Fuzion.

  Adresse

  VEST / Hovedkontor
  Fuzion A/S
  Niels Bohrs Vej 35
  8660 Skanderborg

  ØST
  Fuzion A/S
  Ringager 4A
  2605  Brøndby

  CVR 25780582

  Telefon