Mød teamet

Fuzion har siden 2001 været en førende udbyder af colocation og er i dag i Skanderborg, Viby J., Aarhus, Randers og København.

Ole Thingstrup Fuzion

Maria Sundvall

CEO Fuzion & CEO CapMan Infra’s Datacenter Platform

Maria Sundvall, kommer med lang erfaring inden for datacentre, it og teknologi. Maria er den drivende kraft bag vores datacenterselskabs strategi og vision. Før hun påtog sig sin nuværende rolle, var Maria som EMEA Managing Director hos det digitale infrastrukturselskab Equinix.

Marias ledelse er præget af en urokkelig forpligtelse til bæredygtig og operationel excellence. Hun er en ivrig fortaler for at udnytte topmoderne teknologier til at forbedre den grønne omstilling og energieffektiviteten i vores datacentre, samtidig med at hun sikrer de højeste kvalitets- og oppetidstandarder.

Marias vision integrerer problemfrit bæredygtighed og kundetilfredshed. Hun anerkender, at enestående kundeoplevelser har deres grundlag i tillid, pålidelighed og service. Under hendes ledelse er vi dedikerede til at overgå kundeforventninger og levere den højeste serviceniveau i branchen.

Med Maria ved roret presser vi ikke kun grænserne for grøn omstilling i datacenterindustrien, men opretholder også vores forpligtelse til at levere god kvalitet og fremragende service.

Læs mere
Martin Andersen Fuzion

Martin Andersen

Site Manager

Martin har mere end 20 års erfaring med professionel datacenter drift og er ekspert i strøm- og køleløsninger til colocation

Martin Andersen har arbejdet med drift af maskiner og køl i over 25 år, hvoraf de sidste 20 år har været koncentreret omkring udvikling, implementering og drift af løsninger til datacentre.

Før Martin kom til Fuzion har han arbejdet 13 år som specialist i datacenterløsninger hos Schneider Electric, kendt for deres APC brand og løsninger til UPS, strøm, køl, indretning og optimering af datacentre med fokus på oppetid, funktionalitet og energibesparelser.

Som Site Manager hos Fuzion er Martin Andersen ansvarlig for datacenterdesign, vedligeholdelse, drift, ændringer samt kundekontakt på tekniske spørgsmål og ønsker. Til at hjælpe sig har Martin Andersen et hold af fastansatte teknikere, der blandt andet installerer nye kunder og arbejder med ændringer og vedligehold i vores datacentre.

Læs mere
Birgitte Hagsholm Relations

Birgitte Hagsholm

Marketing Consultant

Birgitte har over 15 års erfaring indenfor marketing og kommunikation og har arbejdet en del år i og for it-branchen.

Ole Thingstrup Fuzion

Krishna Petersen

Key Account Manager

Krishna har over 10 års erfaring inden for salg og har i de sidste tre år været ansvarlig for B2B-salgsaktiviteter i hele Europa for forskellige tech-brands.

  Modtag mere information

  Indtast din email eller telefonnummer herunder, så modtager du yderligere information.

  Du bliver ikke tilføjet nogen mailing liste, der gives alene information vedrørende Fuzion.

  Adresse

  VEST / Hovedkontor
  Fuzion A/S
  Niels Bohrs Vej 35
  8660 Skanderborg

  VEST / Mødelokaler & kontor
  Fuzion A/S
  Asylgade 18
  8660 Skanderborg

  ØST
  Fuzion A/S
  Ringager 4A
  2605  Brøndby

  CVR 25780582

  Telefon