Pressemeddelelser

Fuzion har siden 2001 været en førende udbyder af colocation og er i dag i Skanderborg, Viby J., Aarhus, Randers og København.

— PRESSEMEDDELSE START —

Fuzion udvider igen — åbner nyt datacenter centralt i København

Hos danske Fuzion ser man frem til at kunne byde kunderne velkommen centralt i København, når man udvider med endnu et datacenter

Kontrakten for Fuzions næste udvidelse er underskrevet, og arbejdet med at planlægge moderniseringen af datacenterfaciliteterne i København, er nu for alvor er gået i gang, så det står klar til åbning ultimo 2022.

Kunderne har vist vejen

Hos den danske datacenterleverandør har man arbejdet tæt sammen med de eksisterende kunder i forbindelse med virksomhedens seneste udvidelser, forklarer Ole Thingstrup, der er ansvarlig for salg og forretningsudvikling i Fuzion,

“Der har været en klar efterspørgsel fra vores kunder, efter vores datacenterservices i Østdanmark, særligt i København. Derfor er vi rigtig glade for nu at kunne fortælle, at vores femte datacenter er lagt i pipelinen, og at det får en helt central placering i København.”

To nye datacenterlokationer på et år

Det er dog ikke længe siden, at Fuzion udvidede med fjerde datacenterlokation, som ligger i Viby J. Her kunne de første kunder flytte servere ind i moderniserede og udbyggede datacenterfaciliteter i sensommeren 2021.

Også her har det været dialogen med kunderne, der har været afgørende for at finde den rigtige balancegang i investeringerne til moderniseringen af datacenteret.

“Den dialog betyder, at vi i dag har mulighed for at tilbyde topmoderne datacenterfaciliteter, der er moderniseret, så vi tilbyder blandt andet energioptimeret køling, der har været rigtig vigtigt for mange af vores kunder,” forklarer Ole Thingstrup.

Hvor skal næste datacenter ligge?

“Fuzions vækststrategi har fokus på, at vores position i markedet skal bygge videre på det, vi allerede er gode til, nemlig colocation og datacenterinfrastruktur i tæt samarbejde med vores kunder. Så frem for at ville det hele, så er vores mantra, at vi skal gøre det, vi allerede gør godt, endnu bedre,” forklarer han.

Og hos Fuzion ser man stigende efterspørgsel på den specialiserede model, som man tilbyder kunderne. Særligt i kombination med, at man som danskejet aktør i et marked, der ellers er præget af store, internationale koncerner kan tilbyde en langt tættere dialog med den enkelte kunde.

Det betyder da også, at Ole Thingstrup ikke er afvisende overfor yderligere udvidelser. Faktisk løfter han sløret for, at de i Fuzion allerede nu er i gang med at se på mulige byggegrunde flere steder i Danmark.

Men også her er det vigtigt, at man holder den tætte dialog med de eksisterende kunder, så derfor afslutter han med spørgsmålet til kunder og potentielle kunder,

“Hvor skal næste datacenter ligge?”

Om Fuzion A/S

Fusion A/S, www.fuzion.dk, blev stiftet i 2001. Virksomheden er i dag ejet af en kreds af danske investorer, med ekspertise inden for it-infrastruktur.

Det nye datacenter i København er virksomhedens femte og det første i Østdanmark. Kontrakten er underskrevet med den nuværende ejer, og planlægningen af modernisering er derfor påbegyndt. Det forventes, at datacenteret vil være taget i brug af kunder omkring sommer 2022. Udvidelsen i Østdanmark har samtidig betydet, at Fuzion har åbnet et nyt kontor i Brøndby.

Udover det nye datacenter i København har Fuzion i dag datacentre i Skanderborg, Aarhus, Randers og Viby J. Datacenteret i Viby J. åbnede i sensommeren 2021 efter en gennemgribende modernisering og udbygning, for at kunne underbygge efterspørgslen på energieffektiv datacenterdrift.

— PRESSEMEDDELSE SLUT —

  Modtag mere information

  Indtast din email eller telefonnummer herunder, så modtager du yderligere information.

  Du bliver ikke tilføjet nogen mailing liste, der gives alene information vedrørende Fuzion.

  Adresse

  VEST / Hovedkontor
  Fuzion A/S
  Niels Bohrs Vej 35
  8660 Skanderborg

  VEST / Mødelokaler & kontor
  Fuzion A/S
  Asylgade 18
  8660 Skanderborg

  ØST
  Fuzion A/S
  Ringager 4A
  2605  Brøndby

  CVR 25780582

  Telefon