Inside Sales Representative

I Fuzion søger vi en Inside Sales Representative, til et dynamisk team i en hurtigt voksende virksomhed. Som Inside Sales Reprensentative kommer du til at være en nøglespiller i salgsteamet, herunder med fokus på etablering og pleje af relationer til små og mellemstore kunder. Du vil have ansvaret for at opsøge og generere leads, kvalificere potentielle kunder og lukke aftaler, og dermed være involveret i den fulde salgsproces i forhold til datacenterinfrastruktur.

Dine ansvarsområder i rollen kan sammenfattes til:

  • Generer leads og identificere potentielle kunder gennem forskellige kanaler, herunder telefonopkald, e-mails og sociale medier
  • Kvalificere potentielle kunder ved at forstå deres behov og præsentere relevant produktinformation
  • Opbygge og vedligeholde stærke relationer med kunder for at sikre kundetilfredshed og maksimere salgsmuligheder
  • Gennemføre produktpræsentationer og demonstrationer for potentielle kunder
  • Forhandle og lukke salgsaftaler for at opfylde eller overstige salgsmål
  • Give rettidige og præcise salgsprognoser og rapporter til ledelsen
  • Samarbejde med tværfaglige teams for at sikre effektivt salgsproces og kundesupport

Du vil arbejde tæt sammen med Fuzion’s danske salgschef samt marketingteamet for at opnå salgsmål og bidrage til virksomhedens generelle vækst.

Entusiastisk sælger med fremragende kommunikationsevner
Som en entusiastisk sælger med fremragende kommunikationsevner vil du blive en integreret del af et dedikeret team, hvor der arbejdes sammen om at drive innovation, fremme excellence og støtte virksomheder i at opnå deres IT-mål. Ideelt set har du omkring +1 års erfaring fra en lignende position samt uddannelse på minimum bachelor niveau.

Arbejdsmiljøet hos Fuzion er både bæredygtigt og fleksibelt, hvilket afspejler Fuzions forpligtelse over for kunders succes samt en bedre fremtid.

Selvmotiveret og struktureret kollega
Som person er du selvmotiveret, kundefokuseret og passioneret omkring salg. Det er afgørende at du er i stand til at arbejde selvstændigt såvel som i et team. Det kræves desuden, at du besidder fremragende verbale og skriftlige kommunikationsevner. Ligesom det er et krav, at du er i stand til at begå dig professionelt på dansk og engelsk.

Du kan læse mere om stillingen og ansøge via vores rekrutteringspartner MINDWEISS A/S. Ansøgningsfrist er 31. maj 2024.