Vi er begejstrede for at dele nyheden om, at CapMan Infra, en førende nordisk infrastrukturinvestor, har valgt at investere i Fuzion.

Udviklingen kommer i kølvandet på CapMan Infras vellykkede overtagelse af Serverius i maj 2023, og er et skridt rettet mod at etablere en stærk datacenterplatform i det nordlige Europa. Baseret på denne fremdrift har CapMan Infra nu udvidet sin investering til også at inkludere Fuzion.

Udvidelse af et europæisk bredbåndshub
Dette markerer CapMan Infras anden strategiske investering i en nyetableret datacenterplatform i det nordlige Europa med en vision om at tilbyde bredbåndsdækning på tværs af Europa. Med datacentre strategisk placeret på nøglemarkeder og en forpligtelse til at betjene vores kunder, bliver Fuzion en uvurderlig tilføjelse til den voksende platform.

En varm velkomst til Fuzion
“Vi er glade for at byde Fuzion velkommen til vores datacenterplatform i det nordlige Europa, hvilket komplementerer vores seneste investering i Serverius exceptionelt godt. Fuzions strategiske positionering for fortsat vækst i Danmark harmonerer perfekt med vores bredere platform i det nordlige Europa,” siger Harri Halonen, partner hos CapMan Infra.

Partnerskabet åbner døre for spændende muligheder og styrker vores engagement i at levere enestående service til vores kunder, samtidig med at det fremmer vores mission om at forme fremtiden for datacentre.

Læs hele pressemeddelelsen her.